Custom Made – Ubegrensede fargevalg, ubegrensede muligheter!


Eggehvit? Fløtehvit? Perlehvit? Det finnes mange nyanser av farger. Sørg for at vinskapet får riktig fargenyanse ved å spesialbestille dør og sokkel i akkurat den fargen du ønsker. I samarbeid med mQuvée gir vi deg muligheten til å designe vinskapet eller ølskapet i en rekke forskjellige farger. Det vi trenger fra deg er en fargekode i RAL eller NCS – så tar vi oss av resten. Har du spørsmål om Custom Made, må du gjerne kontakte vår kundeservice, så hjelper vi deg videre! Velkommen med din bestilling!

Oppdag mQuvées utvalg av Custom Made vinskap og ølskap

Hvordan bestiller jeg?


1. Velg vinskap eller ølskap - Per i dag er det mulig å spesialdesigne de fleste av mQuvées populære produkter. Velg mellom vinskap og ølskap.

2. Velg farge og glansgrad - For å sikre at vinskapet får nøyaktig den fargen du ønsker, trenger vi å få oppgitt en fargekode i RAL eller NCS og en glansgrad.

3. Kontakt kundeservice -Når du har funnet vinskapet du vil ha og bestemt deg for en farge som du liker, kontakter du vår kundeservice på telefon 23 96 07 95, så hjelper vi deg med å fullføre bestillingen.

Pris og leveringstid


Ved bestilling av et spesialdesignet vinskap kommer det et pristillegg ut over ordinær pris på det valgte vinskapet. Pristillegget starter fra 3000 kr. Normal leveringstid er 6-8 uker, men hvis du ønsker å få ditt spesialdesignede vinkjøleskap raskere, kan du kontakte kundeservice for mer informasjon og pris for expresslevering.
BESTILLING FARGEVALG LEVERINGSTID PRIS**
Dør, håndtak (sokkel*)Spesialfarge ca 6-8 uker fra 3000 kr
*Innbyggingsbare vinskap kan leveres med sokkel i samme farge som dør og håndtak. Gi beskjed til kundeservice ved bestilling om at sokkel ønskes med.

**Kontakt kundeservice for et pristilbud. Prisen som er angitt i tabellen over, er en cirkapris eksklusive valgt vinskap.

Fargekode og glansgrad


For å sikre at vinskapet får nøyaktig den fargen du ønsker, trenger vi å få oppgitt en fargekode og en glansgrad. Vi mottar fargekoder i RAL og NCS. Hvis du oppgir fargekoden i et annet format vil vi omgjøre koden til en RAL-kode før produktet blir sendt til farging. Nyansene kan derfor bli noe forskjellige.
ANGI GLANSGRAD
Ved bestilling må du også oppgi en glansgrad. Glansgraden avgjør om resultatet blir matt, halvmatt, blankt eller høyblankt. Se betegnelser og grenser til høyre.
  • Helmatt/Ultramatt [−5]
  • Matt [6-10]
  • Halvmatt/semi-matt [11-29]
  • Halvblank/semi-gloss [30-59]
  • Blank/gloss [60-89]
  • Høyblank/high-gloss [90-]