Kontakt

Kontakt

Har du spørsmål angående vinkjølere, så er det alltid verdt å lese kjøpeguide for vinkjøler. Se også hvordan du gjennomfører et kjøp under kjøpsinformasjon. Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss, så skal vi forsøke å svare på dine spørsmål!

23 96 07 95

Man-fre 9-17

Adresse:

Norsk MVA representant for vinlagringskompaniet.no:
Athene VAT Services AS Postboks 4691 Nydalen
0405OSLO
Vinlagringskompaniet.no - Hvem er vi?
Vinlagringskompaniet.no er en del av det svenske selskapet LSBolagen, som siden 2012 har hjulpet kunder over hele Europa med å finne den beste løsningen for lagring av vin. Gjennom våre år i bransjen har vi opparbeidet oss mye kunnskap og unik erfaring fra privatkunder, restauranter og eksperter på vinlagring over hele Europa. Vi har dessuten tilpasset sortimentet løpende, og tilbyr i dag bare produkter fra velkjente varemerker som har spesialisert seg på vin og lagring av vin. Selskapet ble stiftet i den svenske kystbyen Ängelholm, og her har vi fortsatt vår hovedbase. I dag selger vi vinskap på 13 markeder i Europa og er en av de største europeiske aktørene innen vinskap og vinlagringsløsninger til sluttforbrukere.

Hvorfor skal du kjøpe vinskapet ditt hos oss?
Vi har et bredt utvalg av vinskap beregnet for ulike ønsker, slik at du kan finne nettopp det vinskapet som du vil ha. Vi lagerfører de fleste av produktene som vi selger - derfor kan du alltid regne med rask levering og god service fra oss. Vi gir dessuten prisgaranti på alle våre produkter. Det innebærer at hvis du skulle finne samme produkt til en lavere pris hos en annen aktør - matcher vi den prisen!

Kontakt oss og la oss hjelpe deg med å finne din vinlagringsløsning!
Det kan være vanskelig å velge vinskap. Derfor er vi her gjennom hele prosessen. Hos oss får du personlig hjelp og rådgivning av våre vineksperter for å finne løsningen som passer best for deg og dine behov, per telefon, chat og/eller e-post.