Custom Made – Ubegrensede fargevalg, ubegrensede muligheter!

Eggehvit? Fløtehvit? Perlehvit? Det finnes mange nyanser av farger. Sørg for at vinskapet får riktig fargenyanse ved å spesialbestille dør og sokkel i akkurat den fargen du ønsker. I samarbeid med mQuvée gir vi deg muligheten til å designe vinskapet i en rekke forskjellige farger. Det vi trenger fra deg er en fargekode i RAL eller NCS – så tar vi oss av resten. Har du spørsmål om Custom Made, må du gjerne kontakte vår kundeservice,, så hjelper vi deg videre!

Velkommen med din bestilling!

Hvordan bestiller jeg?

Pris og leveringstid

Ved bestilling av et spesialdesignet vinskap kommer det et pristillegg ut over ordinær pris på det valgte vinskapet. Pristillegget starter fra 1.995 kr. Normal leveringstid er 6-8 uker, men ønsker du å få det spesialdesignede vinskapet raskere, kan du kontakte kundeservice for mer informasjon og pris på ekspresslevering.
BESTILLINGFARGEVALGLEVERINGSTIDPRIS**
DørSpesialfargeca 6-8 ukerfra 1.995 kr
Dør, håndtak (sokkel*)Specialfargeca 6-8 ukerfra 2495 kr
  • Innbyggingsbare vinskap kan leveres med sokkel i samme farge som dør og håndtak. Gi beskjed til kundeservice ved bestilling om at sokkel ønskes med.
  • Kontakt kundeservice for et pristilbud. Prisen som er angitt i tabellen over, er en cirkapris eksklusive valgt vinskap.

Fargekode og glansgrad

For å sikre at vinskapet får nøyaktig den fargen du ønsker, trenger vi å få oppgitt en fargekode og en glansgrad. Vi mottar fargekoder i RAL og NCS.. Hvis du oppgir fargekoden i et annet format vil vi omgjøre koden til en RAL-kode før produktet blir sendt til farging. Nyansene kan derfor bli noe forskjellige.
Fargekode og glansgrad
ANGI GLANSGRADBETEGNELSE & GRENSER
Ved bestilling må du også oppgi en glansgrad. Glansgraden avgjør om resultatet blir matt, halvmatt, blankt eller høyblankt. Se betegnelser og grenser til høyre.Helmatt/Ultramatt [−5]
Matt [6-10]
Halvmatt/semi-matt [11-29]
Halvblank/semi-gloss [30-59]
Blank/gloss [60-89]
Høyblank/high-gloss [90-]

Hvilket vinkjøleskap passer til dine behov?