Installasjonsveiledning

Velkommen til vår installasjonsguide for vinskap!

Velkommen til vår installasjonsguide for vinskap!

Hvordan bygger du inn et vinskap? Hva må du tenke på når du bygger inn et vinskap? Hva er forskjellen mellom installasjon av et innbyggbart og et integrerbart vinskap? Spørsmålene kan være mange, og i denne guiden har vi forsøkt å svare på alle spørsmål som kan dukke opp når du skal installere vinskapet dit. Her har vi samlet informasjon om våre innbyggingsbare og integrerbare vinskap. Vil du lese mer om forskjellene mellom de ulike vinskapene og hva det kan være lurt å tenke på før du kjøper et vinskap, finner du informasjon om dette i vår kjøpeguide. Har du spørsmål eller tanker, eller finner du kanskje ikke det du leter etter? Kontakt gjerne vår profesjonelle kundeservice - vi hjelper deg gjerne!

7 ting å tenke på ved installasjon av et vinskap

1. Hva er dørhøyden på kjøkkeninnredningen din?

Vinskap med samme dørhøyde som på kjøkkeninnredningen gir et penere inntrykk og får kjøkkenet til å se mer gjennomført ut. Vi er en av få aktører som tilbyr vinskap tilpasset målene på blant annet Sigdal-, DrommeKjøkkenet- og Ikea-kjøkkener. Er du usikker på hvilket vinskap som passer best på kjøkkenet ditt? Ta gjerne kontakt med våre dyktige selgere, så hjelper de deg videre! !

2. Er ventilasjonen viktig?

Ja. Innbyggingsbare vinskap og de fleste integrerbare vinskap har ventilasjonen foran. Se installasjonstegningen på produktsiden eller filmene nedenfor for å finne ut hvor mye plass akkurat dit vinskap trenger og hvor denne plassen skal være. Tips: Har du et vinskap med luftutløp på forsiden, kan du i de fleste tilfeller plassere sokkelen til kjøkkeninnredningen foran den hvis du utstyrer den med ventilasjonshull. Pent, praktisk og stilrent!
2. Er ventilasjonen viktig?

3. Velg en vinkjøler med hengsel integrert i døren!

På mange vinkskap sitter hengselet oppå døren, noe som ikke tar seg så pent ut når det bygges inn. Ønsker du et vinskap som går i ett med kjøkkenet, skal du derfor velge et hengsel som er integrert i døren. De fleste av vinskapmodellene vi tilbyr på Vinlagringskompaniet.no, har dette.

4. Glem ikke å kjøpe dryppsikring i tillegg!

En del forsikringsselskaper krever nå at du har en lekkasjesikring under hvitevarene dine ved en eventuell vannlekkasje. Vi tilbyr dryppsikring til alle våre innbyggings- og integrerbare vinskap. Det kan være en lønnsom investering!

5. Ikke glem dørens svingradius.

En feil som er enkel å gjøre, er å glemme at døren til vinskapet har en svingradius. Du trenger med andre ord litt plass på siden for at døren skal kunne åpnes helt. Ta derfor en ekstra titt på installasjonstegningen før du starter innbyggingen, eller se på modeller med hengsler som er tilpasset for å hindre dette problemet - mQuvée har flere modeller i sortimentet.

6. Finnes det en stikkontakt i nærheten?

Ledningen til vinskapet er som regel 1,8 meter lang. Har du en stikkontakt i nærheten, er det alltid bedre enn å måtte bruke skjøteledning - det kan nemlig påvirke vinskapets ytelse.
6. Finnes det en stikkontakt i nærheten?

7. Er stammen tilstrekkelig stabil?

Skal du bygge inn et integrerbart vinskap i et høyskap, er det viktig å sørge for at stammen er stabil og tåler vekten av vinskap. Ta gjerne en titt på vår installasjonsvideo for integrerbare vinskap nedenfor. Har du flere spørsmål? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne videre!

Viktig å huske på!
Vennligst merk at du ikke bør installere vinskapet ved siden av en varmekilde som ovn, komfyr, varmeapparat, tørketrommel eller lignende. Direkte sollys kan også påvirke vinskapets ytelse.

Installasjon av integrerbare vinskap

Installasjon av innbyggingsbare vinskap

Flere spørsmål?

Kontakt gjerne vår kunnskapsrike kundeservice hvis du har flere spørsmål om installasjon av vinkjølere. Vi har til sammen over 50 års erfaring med vinkjølere og hjelper deg gjerne!

Hvilket vinkjøleskap passer til dine behov?